top of page
32600 - Int 04-small.jpg
32600 - Int 03-small.jpg

Appartement
Stads Domein
Energielabel A+++

Stads Domein

Jij bent de belichaming van de stad. Jouw stijlvolle zelfverzekerdheid weerspiegelt de dynamiek en de energie van het stadsleven. In je appartement, een oase van modern comfort, mix je dan ook moeiteloos tijdloze elegantie met eigentijdse flair. Je kent de stad als je broekzak. Voor jou is niks zo lekker als je met vriendinnen onderdompelen in de gezelligheid van de stadsoase noordkade. Jij bent de muze van de stad, een inspiratiebron voor degenen die jou ontmoeten. De essentie van leven in de stad ben jij, en dat is ook precies wat jij ervaart in stads.

32600 - PG 03 - bnr 11-small_edited.jpg

In STADS kom je aan het einde van de dag samen, met z’n tweeën, met een goed glas rode wijn. In je luxueuze appartement geniet je van de comfortabele leefkeuken en de ruime woonkamer. Je opent de terrasdeuren naar het royale balkon, waar het nog warm genoeg is om buiten te dineren. Vanavond heb je afgesproken met vrienden in je favoriete café, waar iedereen je kent en blij is als je komt, en waar je gewoon naartoe kunt lopen. Eerst maar even een verkwikkende douche in de luxe designbadkamer en de perfecte outfit uitkiezen in je master bedroom. Als je ‘s avonds laat terugkeert naar jouw appartement, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Morgen is een vrije dag en die is helemaal van jou. Het leven is goed in STADS.

Prijzen 

Condities

 • De vrij op naam prijzen zijn inclusief belastingen. Eventuele belastingwijzigingen worden verrekend;

 • De vrij op naam prijzen zijn prijs vast tot start van de bouwwerkzaamheden;

 • Parkeerplaats in parkeerkelder € 25.000 inclusief BTW;

 • Over de koopsom (VON-prijs) is vanaf het moment van verstrijken van de leveringsdatum uit de koopovereenkomst rente verschuldigd door de koper tot deze de koopsom heeft voldaan, jaarrente 5%;

 • Warmtepompsysteem en PV-panelen via Klimaatgarant: -Warmtepompsysteem per appartement: Installatie met individuele warmtepomp en mini collectief warmtewisselaarsysteem per appartement. Dit warmtepompsysteem zorgt voor verwarming en koeling. Ondern de pagina treft u de huur- en onderhoudstarieven aan. -PV-panelen per appartement: De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit. Bij een groter verbruik van elektriciteit dan de opbrengst van elektriciteit door middel van de zonnepanelen dient extra stroom afgenomen te worden via het elektriciteitsnet. Hieronder treft u het aantal zonnepanelen per appartement aan.

 • Met het bekrachtigen van de NHG 2024 is de regeling tijdelijke verruiming hypothecair krediet aangepast. Met name het energielabel levert in 2024 een hoger financieel voordeel op in de vorm van extra leenruimte: A+++: extra leenruimte € 30.000 vanaf 1-1-2024

 • Hoogte Erfpacht: Koopsom VON-prijs minus koopsom met erfpacht. Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen zijn voorbehouden. Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze prijslijst is geldig tot 1-2-2024.

Duokoop logo - liggend - wit

Kopen met Duokoop:

 

 1. Als je leencapaciteit net niet voldoende is om de woning te financieren dan kan je kopen met Duokoop. Door de aankoop te splitsen in een Kopers- en Duokoopdeel vergroot je de leencapaciteit waardoor je mogelijk wel de woning kan kopen.

 2. Jij koopt het Kopersdeel en het Duokoopfonds het Duokoopdeel. Jij mag het Duokoopdeel gebruiken alsof je eigenaar bent.

 3. Om de splitsing juridisch vast te leggen wordt gebruikgemaakt van de Duokoop erfpachtvoorwaarden. De erfpachtregeling is door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en de Belastingdienst voor de Eigenwoningregeling goedgekeurd. Veel Nederlandse geldverstrekkers verstrekken hypotheek op Duokoop.

 4. Voor het gebruik van de Duokoopdeel betaal je een maandelijkse vergoeding (canon). De vergoeding is net zoals hypotheekrente aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. De vergoeding wordt jaarlijks, voor het eerst na een volledig kalenderjaar, geïndexeerd met Nederlandse CPI.

 5. Vanaf 1-1-2024 is de canonrente 4,2%. 

 

Kijk hier voor meer informatie over Duokoop.

Disclaimer voor Schrijf- en Spelfouten:

De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en gepresenteerd. Desondanks kunnen er zich schrijf- en/of spelfouten voordoen. Wij streven ernaar deze fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden in de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen indien zij onduidelijkheden of fouten tegenkomen.

 

Geen Rechten te Ontlenen:

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Raadpleeg indien nodig externe bronnen of neem contact met ons op voor verduidelijking. De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze site. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel voor eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

bottom of page