top of page

In Stads woon je in het levendige hart van Veghel

Veghel-Markt-1.jpg
centrum veghel laag.jpg

Een dorp van een stad met een rijke historie die helemaal teruggaat tot de middeleeuwen. Jouw stad, waar het bruisende verenigingsleven bloeit volgens de welbekende Brabantse traditie.

Stads Veghel

 

Op loopafstand van je apprtement in STADS vind je de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen en leuke winkels voor even heerlijk shoppen. Om daarna bourgondisch te genieten in een van de vele cafés en restaurants of op een gezellig terrasje. Brabantse gastvrijheid en het goede leven, gewoon bij jou om de hoek. Veghel ligt op amper 20 autominuten afstand van‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarmee biedt de stad een unieke combinatie van aangenaam wonen, ontspannen recreëren en moeiteloos werken. Dankzij de nabijheid van de A50 en N279 ben je ‘s ochtends binnen een mum van tijd voor je werk in Eindhoven of voor een dagje shoppen in de bruisende hoofdstad van Brabant. En ‘s avonds keer je net zo snel terug naar de weelde, rust en comfort van je appartement in STADS. Dit is jouw thuis. Het perfecte samenspel van twee werelden.

winkels veghel.jpg

Stads Winkel

 

Aan de hoofdstraat wordt de winkelplint uitgebreid door de bestaande commerciële ruimte waar voorheen de abn amro bank zat te verbreden en uit te bereiden naar een grote commerciële ruimte van ca. 600 m2. deze commerciële ruimte is beschikbaar voor bijvoorbeeld nieuwe winkel- of kantoorformules. in de kelder van het complex komt een parkeergarage.

Stads Natuur

 

Ontdek het beste van de natuur rondom veghel. Werken op je vrije dag de uitgestrekte bossen, of geniet van de diverse wandelroutes vanaf stads door het centrum. volg de kronkelende rivier de aa tijdens de schilderachtige aa-route en fiets door het karakteristieke brabantse platteland op de peelrandbreukroute. vanaf je woning in stads heb je ontspanning en ontdekking binnen handbereik.

natuur veghel.jpg
bottom of page