top of page
32600 - Int 04-small.jpg
32600 - Int 01-small.jpg

Appartement
Stads Droom
Energielabel A+++

Stads Droom

Eindelijk, jouw eigen appartement. Hier heb je alle vrijheid voor jezelf, in je eentje of samen met je vrienden. Deze stad is jouw thuis, je kent de straten als je broekzak. Je weet precies waar je moet zijn voor een gezellig drankje in jullie stamkroeg café de prins, voor boodschappen bij de supermarkt of voor een vers broodje van het bakkertje op het plein. En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, ga je lekker een rondje hardlopen in het stadspark of pak je de racefiets de stad uit en de natuur in. Veghel, jouw stad. Een welverdiende oase van rust in jouw drukke leven.

32600 - PG 02 - Bnr 03-small_edited.png

Ontdek het ultieme stadsleven met jouw eigen appartement, geheel naar jouw stijl. Hier, in jouw eigen stad, begint elke dag als een luxe avontuur. Geniet van je ochtenden met een vers kopje koffie in de gezellige woonkamer met leefkeuken, terwijl de voorjaarszon door de ramen naar binnen schijnt. Het uitnodigende uitzicht vanaf je loggia laat je het levendige stadscentrum bewonderen. Je werk in je studeerkamer kan even wachten, het is tenslotte zaterdag en eerst is het tijd voor een stevige rit op de racefiets. Daarna een verfrissende douche in je designbadkamer en een heerlijk diner. Vanavond wacht je een gezellig samenzijn met vrienden in je favoriete kroeg, op loopafstand. Hier ervaar je de luxe, het comfort en de rust van het stadsleven, met de stad binnen handbereik. Dit is jouw STADS appartement, jouw stad, jouw stijl, jouw thuis.

Prijzen 

Condities

  • De vrij op naam prijzen zijn inclusief belastingen. Eventuele belastingwijzigingen worden verrekend;

  • De vrij op naam prijzen zijn prijs vast tot start van de bouwwerkzaamheden;

  • Parkeerplaats in parkeerkelder € 25.000 inclusief BTW;

  • Over de koopsom (VON-prijs) is vanaf het moment van verstrijken van de leveringsdatum uit de koopovereenkomst rente verschuldigd door de koper tot deze de koopsom heeft voldaan, jaarrente 5%;

  • Warmtepompsysteem en PV-panelen via Klimaatgarant: -Warmtepompsysteem per appartement: Installatie met individuele warmtepomp en mini collectief warmtewisselaarsysteem per appartement. Dit warmtepompsysteem zorgt voor verwarming en koeling. Ondern de pagina treft u de huur- en onderhoudstarieven aan. -PV-panelen per appartement: De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit. Bij een groter verbruik van elektriciteit dan de opbrengst van elektriciteit door middel van de zonnepanelen dient extra stroom afgenomen te worden via het elektriciteitsnet. Hieronder treft u het aantal zonnepanelen per appartement aan.

Disclaimer voor Schrijf- en Spelfouten:

De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en gepresenteerd. Desondanks kunnen er zich schrijf- en/of spelfouten voordoen. Wij streven ernaar deze fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden in de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen indien zij onduidelijkheden of fouten tegenkomen.

 

Geen Rechten te Ontlenen:

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Raadpleeg indien nodig externe bronnen of neem contact met ons op voor verduidelijking. De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze site. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel voor eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

bottom of page