top of page
32600 - Int 04-small.jpg

Appartement
Stads Paleis
Energielabel A+++

Stads Paleis

Een dag helemaal voor jou. Het zonlicht stroomt door de grote ramen van je appartement en nodigt je uit naar buiten. Je ruime balkon wacht met een prachtig uitzicht. Het is tijd voor een heerlijk, knapperig ontbijt. Op je gemak loop je naar de bakker en reageer je op een appje. Of je zin hebt in een gezellige high-tea vanmiddag met vriendinnen? Een perfect idee. Thuis aangekomen, voel je een diepe tevredenheid. Hier woon je in het stadscentrum, in jouw oase van luxe en comfort. Je eigen vertrouwde stad biedt een warme omhelzing.

plattegrond van het appartement Stads Paleis

Een laatste dag van oktober in jouw comfortabele en ruime appartement in STADS. Door de terrasdeur zie je de herfstkleuren in de planten op je royale balkon. Het herfstzonnetje nodigt uit voor een wandeling door de stad. Je loopt vanuit de ruime woonkamer naar de comfortabele master bedroom, even omkleden, want het is fris buiten. Onderweg naar beneden kom je je buurvrouw tegen. Ze vraagt of ze een stukje met je mee mag lopen. Natuurlijk. Een uur later zitten jullie gezellig in een eetcafé te genieten van een stevige kom erwtensoep. ‘s Middags roept de grote fauteuil in de leeshoek je om te ontspannen met een goed boek. Straks. Nu nog even genieten van een weldadige douche in jouw luxueuze badkamer. Hier woon jij, in de veilige en comfortabele geborgenheid van jouw eigen stad.

Prijzen 

Condities

 • De vrij op naam prijzen zijn inclusief belastingen. Eventuele belastingwijzigingen worden verrekend;

 • De vrij op naam prijzen zijn prijs vast tot start van de bouwwerkzaamheden;

 • Parkeerplaats in parkeerkelder € 25.000 inclusief BTW;

 • Over de koopsom (VON-prijs) is vanaf het moment van verstrijken van de leveringsdatum uit de koopovereenkomst rente verschuldigd door de koper tot deze de koopsom heeft voldaan, jaarrente 5%;

 • Warmtepompsysteem en PV-panelen via Klimaatgarant: -Warmtepompsysteem per appartement: Installatie met individuele warmtepomp en mini collectief warmtewisselaarsysteem per appartement. Dit warmtepompsysteem zorgt voor verwarming en koeling. Ondern de pagina treft u de huur- en onderhoudstarieven aan. -PV-panelen per appartement: De PV-panelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit. Bij een groter verbruik van elektriciteit dan de opbrengst van elektriciteit door middel van de zonnepanelen dient extra stroom afgenomen te worden via het elektriciteitsnet. Hieronder treft u het aantal zonnepanelen per appartement aan.

 • Met het bekrachtigen van de NHG 2024 is de regeling tijdelijke verruiming hypothecair krediet aangepast. Met name het energielabel levert in 2024 een hoger financieel voordeel op in de vorm van extra leenruimte: A+++: extra leenruimte € 30.000 vanaf 1-1-2024

 • Hoogte Erfpacht: Koopsom VON-prijs minus koopsom met erfpacht. Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen zijn voorbehouden. Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze prijslijst is geldig tot 1-2-2024.

Duokoop logo - liggend - wit

Kopen met Duokoop:

 

 1. Als je leencapaciteit net niet voldoende is om de woning te financieren dan kan je kopen met Duokoop. Door de aankoop te splitsen in een Kopers- en Duokoopdeel vergroot je de leencapaciteit waardoor je mogelijk wel de woning kan kopen.

 2. Jij koopt het Kopersdeel en het Duokoopfonds het Duokoopdeel. Jij mag het Duokoopdeel gebruiken alsof je eigenaar bent.

 3. Om de splitsing juridisch vast te leggen wordt gebruikgemaakt van de Duokoop erfpachtvoorwaarden. De erfpachtregeling is door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en de Belastingdienst voor de Eigenwoningregeling goedgekeurd. Veel Nederlandse geldverstrekkers verstrekken hypotheek op Duokoop.

 4. Voor het gebruik van de Duokoopdeel betaal je een maandelijkse vergoeding (canon). De vergoeding is net zoals hypotheekrente aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. De vergoeding wordt jaarlijks, voor het eerst na een volledig kalenderjaar, geïndexeerd met Nederlandse CPI.

 5. Vanaf 1-1-2024 is de canonrente 4,2%. 

 

Kijk hier voor meer informatie over Duokoop.

Disclaimer voor Schrijf- en Spelfouten:

De informatie op deze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en gepresenteerd. Desondanks kunnen er zich schrijf- en/of spelfouten voordoen. Wij streven ernaar deze fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en aan de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden in de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om contact op te nemen indien zij onduidelijkheden of fouten tegenkomen.

 

Geen Rechten te Ontlenen:

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Raadpleeg indien nodig externe bronnen of neem contact met ons op voor verduidelijking. De eigenaar van deze website is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze site. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel voor eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

bottom of page